PhDays'06 logo

PhDays Numerieke Wiskunde 2006

Groepsfoto

Ourthe vallei Welkom op de webpagina van de PhDays 2006. De PhDays 2006 waren erg succesvol. Maar laten we onze aandacht nu richten op de PhDays 2007!

Sinds 1998 is de PhDays een jaarlijks terugkerend evenement voor alle AIO's en OIO's numerieke wiskunde in Nederland en Vlaanderen. De traditie wil dat de PhDays een weekend in België of Nederland is, met als doel het nader tot elkaar brengen van numerieke promovendi in een informele sfeer. Geheel in deze traditie worden van 19 t/m 21 mei 2006 de PhDays in België georganiseerd.

Locatie: De Ardennen

Dit jaar reizen we af naar de Belgische Ardennen, specifieker: de 'Vallei van de Ourthe', het dorpje Bérismenil. In een omgeving van wandelpaden, kanoriviertjes en beboste heuvels staat onze ruime vakantiewoning 'Le Clair de Lune'. Volop ruimte voor leuke activiteiten dus! Het programma is nog geheim, maar de tafeltennis, darts, spelletjes, en traditionele BBQ zullen niet ontbreken!

Alle details staan nog eens overzichtelijk op de informatiepagina.

Deelname en Inschrijving

Dankzij de sponsors is deelname ook dit jaar weer spotgoedkoop, met een ongewijzigde prijs van 25 euro per deelnemer. Dit omvat overnachtingen, activiteiten én maaltijden. Je kunt je nu al niet meer inschrijven.

Mocht je nog niet eerder meegegaan zijn naar de PhDays, of nog twijfelen om een andere reden, laat dan de websites van voorgaande edities je overtuigen om dit jaar mee te doen aan dit succesvolle evenement.

Voor vragen kun je je wenden tot iemand van de organisatie.